Recepció de les obres de la hostatgeria

Després de deu anys d'actuacions, finalment ahir el president de la Fundació Castell d'Alaró, Mateu Marcús, va signar la recepció de les obres de la hostatgeria del Castell de part de l'àrea de Medi Ambient del Consell, que gestiona Maria Magdalena Tugores i que s'ha encarregat de l'execució de l'obra, l'adreça de la mateixa i dels operaris. Així i tot, l'edifici restaurat no entrarà en funcionament «fins al proper mes de setembre perquè estem pendents del mobiliari», va dir Marcús. En aquest sentit Tugores va puntualitzar que «a causa de problemes administratius s'ha retardat la instal·lació dels mobles i la cuina, però esperem que aquests problemes es resolguin en uns dos mesos». Encara que inicialment el projecte de reforma de l'hostatgeria contemplava una capacitat de 60 persones «finalment només podran quedar a dormir 30 persones per dia», va explicar Marcús. El canvi de capacitat respon a un estudi de càrrega que «avisava de l'escassetat d'aigua aL Castell i que no cobria les necessitats de 60 persones», va matisar el president de la Fundació. Actualment s'estima que unes 25.000 persones passen per es Castell d'Alaró a l'any, mentre que unes 1.000 persones pernocten en la hostatgeria anualment.

Deixa un comentari