Associació Voluntaris Castell d’Alaró

L’Associació de Voluntaris del Castell d'Alaró es creà l’any 2005, arran de la restauració de la teulada del porxo de la capella de la Mare de Deu del Refugi. Després d’aquesta primera tasca, coordinada per la Confraria de la Mare de Déu del Refugi (ses negres), la majoria dels voluntaris que ajudaren en aquella tasca continuaven tenint ganes de fer feina per millorar l’entorn del Castell. És per això que es decidiren a crear l’Associació de Voluntaris del Castell d'Alaró.

Els objectius principals de l’associació és la promoció i la difusió de la figura del Castell d’Alaró. Una altra de les tasques fonamentals que fa l’associació és la realització de tasques de millora entorn del Castell i promoure entre les institucions la restauració de les muralles de la fortificació.

També revitalitzen els actes tradicionals que es duen a terme a l’oratori i en promouen de nous.
És per això que l’Associació de Voluntaris del Castell d'Alaró s’ha anat configurant com una peça clau per al manteniment, la restauració i la divulgació del castell.

T’agrada el Castell d'Alaró? Des de l’Associació de Voluntaris del Castell d'Alaró et convidam a participar-hi. Ajuda’ns a millorar-lo i a tornar-li l’esplendor.

 

 

Fet Voluntari!

[contact-form-7 404 "Not Found"]