El conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, va visitar ahir la restauració de diversos trams del camí del Castell d’Alaró

conselleer

El conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, acompanyat pel president de la Fundació del Castell d’Alaró, Mateu Marcús, va visitar ahir horabaixa les obres que ha duit a terme la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, per a la restauració de marges i trams del camí del Castell d’Alaró.

Concretament la restauració ha actuat sobre tres trams de marge i un del mateix camí que s’havien esbucat a causa de les pluges de l’hivern passat, i ha estat finançada amb 40.000 euros per l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) . Els trams restaurats i que visità el conseller se situen a prop del desviament cap al castell abans d’arribar a es Verger des d’Alaró.

Tant el conseller com el president de la Fundació remarcaren la importància de la conservació d’aquets espais tan emblemàtics de la nostra geografia i de la nostra història com també la importància que té el fet de facilitar l’accés als molts de visitants que constantment hi acudeixen . Al mateix temps Mateu Marcús va agrair la bona disposició que ha trobat a la Conselleria per dur endavant aquestes millores.

Deixa un comentari