EL CONSELL DE MALLORCA HA FINANÇAT L’ADQUISICIÓ DEL MOBILIARI

EL CONSELL DE MALLORCA HA FINANÇAT L’ADQUISICIÓ DEL MOBILIARI – MENJADOR I HABITACIONS – I DEL EQUIPAMENT DE CUINA DE L’HOSTATGERIA DEL CASTELL D’ALARÓ PER UN IMPORT DE 80.000,- EUROS

El dia 24 de maig de 2012, el Consell de Mallorca, Departament de Medi Ambient i la Fundació Castell d’Alaró, van signat un conveni per tal de fer efectiva l’aportació o subvenció establerta a l’article 5. 5.1.b dels estatuts de la Fundació Castell d’Alaró pel refugi del Castell.
L’article 5. 5.1.b dels estatuts indiquen que per tal de desenvolupar l’objecte de la Fundació, el Consell de Mallorca “aportarà els costs dels projectes, la mà d’obra i la direcció de les obres –treballs ja realitzats- així com una aportació única per import de 80.000,- € que serà destinada per la Fundació a l’adquisició de l’equipament de mobiliari i cuina i que haurà d’estar d’acord amb les característiques de construcció pròpies del refugi i adaptat a les necessitats de refugi de muntanya. Aquesta aportació es realitzarà mitjançant una transferència de capital en el marc de les disponibilitats pressupostàries del departament competent en matèria de medi ambient del Consell de Mallorca, prèvia tramitació de l’expedient de despesa de subvenció nominativa”.

Descarregar BasesDescarregar bases

Deixa un comentari