XIII PUJADA CASTELL D’ALARÓ


Pujada al Castell d’Alaró
Memorial Tolo Calafat
Ia edició any 2001
Distància:12,19 km
Altitud mín.: 221 m
Altitud màx.: 814 m
Desnivell acum. 723 m
Avituallaments: 4 líquids
GUANYADORS ÚLTIMES EDICIONS:
2009 Juan Navarro Moreno C. Muntanya i Escalada Soller 1:02:03
2010 Juan Navarro Moreno C. Muntanya i Escalada Soller 1:03:06
2011 Juan Navarro Moreno Círculo Sollerense 1:03:37
2012 Antonio Roldan Mercadal CAMI – GardenHotels.com 0:59:31
RECORREGUT
El recorregut és d’un total de 12 km amb sortida i arribada a la plaça de la Vila.
Des de la Plaça ens dirigirem cap a la barriada de Ses Rotes per la Costa de Son Bieló i, en direcció al Castell d’Alaró, passarem per les possessions de Son Curt i Son Penyaflor des d’on agafarem les primeres dreceres. Unes corbes abans d’arribar a Es Verger agafarem el Camí des Bosc fins al cim, passant per les murades i la coneguda Torre de l’Homenatge o Constipador.
Tornarem baixar pel mateix camí i a la cruïlla girarem a la dreta en direcció a l’aparcament del Pouet, des d’on agafarem les dreceres per arribar just a darrera de la Possessió de Es Verger. Agafarem el caminoi de Ses Penjades de Son Curt que ens durà fins a S’Estret. En arribar a S’Estret el camí és de formigó fins a Sa Font de Ses Artigues. A partir d’allà comença l’asfalt passant per la barriada de Los Damunts i, baixant pel Camí de Vela, ens dirigirem a l’arribada.
Hi ha 4 punts d’avituallament líquid:
• Esplanada abans del Camí del Bosc,
• Esplanada de l’Oratori (cim),
• Es Verger
• i S’Estret.

REGLAMENT XIII PUJADA CASTELL D'ALARÓREGLAMENT XIII PUJADA CASTELL D’ALARÓ

Deixa un comentari