Segueix en directe el temps al Castell d'Alaró. Aquesta informació s'actualitza cada 5 minuts.


Hostatgeria
L’Hostatgeria del Castell d’Alaró és l’únic recinte d’un castell roquer de Mallorca on ens podem allotjar. Per la seva funció de refugi de muntanya, l’Hostatgeria està oberta tot l’any.

Com hi puc arribar?
Aquí disposes de tota la informació per arribar al Castell, amb diferents opcions i rutes, perquè triïs la que més bé s’adapti a tu. Vénguis com vénguis, seràs benvingut!

Estació Meteorològica
El Castell d'Alaró disposa d’una estació meteorològica, ja que, per la ubicació, és un punt de referència per a la consulta, la medició i la realització de prediccions meteorològiques de Mallorca.

El Castell
Coneix tota la informació de la història i de les llegendes que envolten el Castell i el converteixen en un dels llocs més emblemàtics de Mallorca.

Arqueologia
El Castell d'Alaró és un conjunt de construccions militars, civils i religioses des de l’època musulmana fins a avui. Informa’t de tot el que hi trobaràs!

Fundació
Descobreix la feina de la Fundació, del Patronat i de totes les persones que ens ajuden de forma desinteressada a conservar i rehabilitar el Castell.

Sala d'interpretació
La funció principal de la Sala d’Interpretació és la de promoure un ambient per a l’aprenentatge creatiu de la flora i la fauna que envolta el Castell.

Associació Voluntaris Castell d'Alaró
Sens dubte, els voluntaris han esdevingut un dels pilars fonamentals que de forma altruista ajuden a conservar i mantenir el Castell. Coneix-los!

Notícies
En aquesta secció trobaràs les darreres noves, notícies i documents interessants sobre el Castell. No deixis de visitar-la!

Enllaços d'interés
Aquí hi trobaràs un llistat d'enllaços que creiem que pot ser del teu interés.

Transparència
La Fundació del Castell d'Alaró anualment publica els seus Comptes Auditats.

Youtube
Segueix el nostre canal i descobreix el darrer que fem.