Avui s’ha inaugurat la nova electrificació del Castell d’Alaró

Avui s’ha inaugurat la nova electrificació del Castell d’Alaró, patrocinada per la Fundación Endesa. A l’acte d’avui el president de la Fundación Endesa, Rafael Miranda, i el president de la Fundació Castell d’Alaró, Mateu Marcús, han descobert un placa commemorativa. A l’acte d’inauguració també hi han estat presents el director general de la Fundación Endesa, José A. Gutiérrez, el director general d’Endesa a les Illes Balears, Andreu Rotger, el batle d’Alaró, Joan Simonet, i membres del patronat de la Fundació Castell d’Alaró. De les actuacions duites a terme en les obres d’electrificació del Castell d’Alaró s’ha de destacar la instal·lació d’un estabilitzador de tensió trifàsic, un transformador elevador de tensió i un altre de reductor, així com amb la col·locació d’una protecció magnetotèrmica per a l’entrada i la sortida dels transformadors i les línies. Aquestes accions, que s’han duit a terme en el conjunt del recinte del castell i l’hostatgeria, han fet possible millorar la infraestructura i la qualitat del subministrament elèctric per fer més confortable la visita i l’estada dels visitants al Castell. Per poder desenvolupar les tasques d’electrificació durant el darrer any s’han posat en marxa un ampli desplegament de recursos tècnics i humans, que ha requerit els serveis d’un helicòpter a causa la complexitat de les obres i de l’orografia.

Deja un comentario